miercuri, 11 februarie 2009

ce e scris in stele...






de ce toata lumea crede in zodii, in ceea ce se spune...sunt atatea tipuri de oameni care pot avea aceeasi zodie...dar...sa fie oare chiar toti la fel? sa aiba ei aceleasi trasaturi, caracteristici specifice? dar orice as spune eu nu ar avea nici o importanta, asta pentru ca foarte multi oameni cred in ceea ce le "zice" horoscopul...si uite asa astrologii se inmultesc pe zi ce trece...daca nu citesti un horoscop intr-un ziar, atunci poti afla de la tv ce-ti rezerva viitorul, noaptea dupa ora 2 a.m. anumite posturi tv difuzeaza emisiuni cu o astfel de tema...si se gasesc destui "insomniaci" care sa sune sa intrebe cum le va merge in plan profesional, dar cu dragostea cum va fi?

ce rost au toate astea? intr-un fel cred ca toate lucrurile astea te fac sa-ti impui, involuntar poate, starea, de care afli de dimineata in horoscop ca o vei avea...si totusi...nu vi se pare aiurea?

fiecare zi trebuie sa aiba o doza de mister, si credeti-ma cand va spun...nu aflati tot ce vi se va intampla citindu-va horoscopul!

fiti inventivi! creati-va propriile voastre stari, emotii...folositi-va de muzica, de oamenii din jur...de ce apropiati...ajutati un strain...schimbati cate ceva in fiecare zi, bucurati-va de tot ce va inconjoara, si poate asa veti zambi mai des!

Un comentariu:

  1. perseverenta asta de a citit horoscopul... in primul rand mi se pare foarte low-level asa, fara sa intentionez sa fiu malitioasa. adica tb sa fii putin "naiv" sa crezi ca tuturor nativilor dintr-o anumita zodie li se va intampla in ziua aia ceea ce zice horoscopul din ziar. poti si sa faci abstractie de faptul ca mai exista alti nativi in zodia ta, dar deja asta e... lipsa completa de ratiune, ca sa ma exprim eufemistic in continuare :)
    in al doilea rand, cred ca dezvaluie o nevoie de siguranta. e o manifestarii a fricii. frica de ce ar putea aduce ziua aia si teama ca s-ar putea sa nu ii faci fata. cumva, daca afli ce se va intampla, deja te pregatesti din timp. poate.

    altfel, eu cred in anumite trasaturi comune nativilor celor 12 zodii. dar aceste trasaturi comune formeaza un amalgam unic impletindu-se cu temperamentul, caracterul, experientele personale. deci a pune eticheta cuiva raportandu-te strict la zodie este bineinteles ingustime.

    RăspundețiȘtergere