joi, 12 februarie 2009

dor de mare


trebuie sa facem un efort special pentru a ne bucura de frumusetea unui cer albastru? e necesar sa exersam pentru a sti sa ne bucuram de el? NU. ne bucuram pur si simplu. fiecare secunda, fiecare minut al vietii noastre poate fi asa...

oriunde ne-am afla, oricand, ne putem bucura de stralucirea soarelui, de prezenta celuilalt, chiar si de propria noastra respirare. nu trebuie sa mergem in alta tara pentru a vedea cerul albastru. nu trebuie sa calatorim in viitor pentru a respira. le putem avea pe toate chiar acum!

toti trecem prin anumite "momente" in viata - cand admiram un rasarit magnific, cand auzim chemarea unui pescarus, cand ascultam valurile ce se sparg usor la mal, cand adulmecam mireasma unui golf... in tot acest timp corpul si mintea noastra se ingemaneaza pentru a trai impreuna cu minunea de a fi viu!

Un comentariu:

  1. nu, in mod normal nu ar tb sa fie nevoie sa ne fortam sa iubim si sa savuram ce ne inconjoara sau ce e in noi. dar uite ca incet incet multi dintre noi am ajuns sa ne abatem de la normal.
    si sa avem clipe de tresarire atunci cand ne izbeste frumusetea unui anume ceva. si realizam ca de fapt frumusetea aia e constanta, numai ca spiritul nostru de observatie e sporadic.

    RăspundețiȘtergere